Sivua on viimeksi päivitetty 7.10.2020

SeAMK siirtyy etäopetukseen tiistaista 6.10.2020 lähtien ja tämä jatkuu 18.10.2020 saakka.

SAMO palvelee turvallisesti

SAMOn toimisto Frami F:ssä palvelee syyslukukauden alkaessa normaalisti arkisin klo 9-15. Mahdollisista laajennetuista aukioloajoista ja iltapäivystyksistä tiedotamme erikseen.

 

Vallitsevassa epidemiatilanteessa haluamme varmistaa jäsenillemme turvallisen asioinnin toimistollamme sekä henkilökunnallemme turvallisen työympäristön. Toimistomme palvelutiskillä on suojapleksi, tarjolla on käsidesiä, lattiassa on turvavälien huomioimisesta kertovat tarrat, desinfioimme pintoja ja maksupäätteen näppäimiä jatkuvasti ja käytämme tarvittaessa suojaimia. Olemme myös päättäneet lopettaa käteisen rahan käsittelyn toistaiseksi. Otathan siis maksukortin mukaan toimistollamme asioidessasi.

 

Jonotuksen vähentämiseksi ja kontaktien minimoimiseksi toivomme, että maksat jäsenmaksusi ensisijaisesti netissä. Kannustamme käyttämään Slice- tai Pivo-mobiiliopiskelijakorttia, ja hakemaan uuden lukuvuositarran muoviseen AMK-opiskelijakorttiin vain mikäli todella tarvitset sitä.

 

Suosittelemme myös, että yksi henkilö hakisi lukuvuositarran kerralla useampaan opiskelijakorttiin: voit siis ottaa kaverisi kortin/kortit mukaasi ja hakea niihin tarrat samalla kuin omaasi. Edellisen lukuvuoden SAMO-jäsenyys ja lukuvuositarra ovat voimassa 30.9.2020 saakka.

 

MUISTA NÄMÄ ASIOIDESSASI SAMON TOIMISTOLLA:

-Älä tule sairaana tai oireisena

-Pese kätesi ja käytä käsidesiä

-Niistä ja yski nenäliinaan tai hihaan

-Noudata turvavälejä palvelutiskille jonottaessasi

-Maksa kortilla ja käytä mieluusti lähimaksua

-Älä jää hengailemaan

 

Samat ohjeet koskevat myös Café Tsumppia. Varautumisohjeita noudattamalla ja maalaisjärkeä käyttämällä vältymme tartuntojen leviämiseltä ja saamme jatkaa opiskelua ja toimintaa kampuksella! 

 

Lisätiedot jäsenmaksuista ja opiskelijakorteista löydät nettisivuiltamme: https://www.samo.fi/jasenyys


P.S. Voit tarkistaa tämänhetkisen jäsenmaksutilanteesi kirjautumalla ”Päivitä jäsentietosi”-nettilomakkeelle.
 

Lisätietoa Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy:n käytännöistä voit lukea sivulta: https://www.seinajoenopiskelijapalvelut.fi/aukioloajat

SeAMK

 

SeAMK siirtyy etäopetukseen tiistaista 6.10.2020 lähtien ja tämä jatkuu 18.10.2020 saakka.
Lisätietoja: https://www.seamk.fi/seamkissa-kaksi-koronatartuntaa-lisaa/

Koronatilanteen kehittymistä seurataan SeAMKissa päivittäin. Turvallisuuden johtoryhmä kokoontuu vähintään viikoittain tilannepalaveriin ja on valmiina tarvittaviin toimenpiteisiin turvallisen toiminnan takaamiseksi kaikissa olosuhteissa. Ryhmä viestii tarpeellisista muutoksista.

Lähiopetus ja valvontaa vaativat tenttitilaisuudet toteutetaan hybridimenetelmällä eli opetusmenetelmiä yhdistelemällä. SeAMKin opiskelijoita, henkilöstöä sekä sidosryhmiä pyritään suojaamaan tehokkaasti tartunnalta ja mahdollistamaan turvallinen opiskelu- ja työympäristö. Sen saavuttamiseksi jokaista SeAMK-yhteisömme jäsentä edellytetään sitoutumaan yhteisiin pelisääntöihimme:

  • kampukselle tulemme vain täysin terveenä

  • huolehdimme hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta

  • noudatamme turvavälejä kaikissa tilanteissa

  • emme kättele

  • erityisissä tilanteissa, joissa turvaväleistä ei pystytä huolehtimaan, SeAMK tarjoaa suojavarusteita.

SeAMKin linjaukset ja ohjeet löytyvät kattavasti intrasta. Siellä on myös Kysymyksiä ja vastauksia yleisimpiin esille nouseviin kysymyksiin ja käytäntöihin.

Mikäli sinulla opiskelijana on tarkentavia kysymyksiä tilanteeseen ja opiskeluun liittyen, voit lähettää ne suoraan osoitteella: korona@seamk.fi

​SeAMKin tiedotteet koronaviruksesta: https://www.seamk.fi/seamk-info/tietoa-koronaviruksesta/

SeAMK Kirjast

 

Seuraa kirjaston viestintää. https://kirjasto.seamk.fi/

Keskusteluapua tarjolla 

Epidemiatilanne ja etäopiskelu voi aiheuttaa stressiä ja huolta opiskelijalle. Oma tai läheisten tilanne saattaa huolettaa ja jaksamisen ja arjen hallinnan kanssa voi olla haasteita. Älä jää huoliesi kanssa yksin - apua on saatavilla!

  • Ahdistaako tilanne ja kaipaat jutteluapua?
    Voit olla yhteydessä korkeakoulupastoriin: aila.orsila@seamk.fi

 

Opiskeluterveydenhuolto

Seinäjoen kaupungin SeAMKin opiskelijoille tarjoamista opiskeluterveydehuoltopalveluista löydät ajantasaiset tiedot SeAMKin nettisivuilta: https://www.seamk.fi/opiskelijoille-ja-henkilokunnalle/opiskeluterveydenhuolto/

Opiskelijaruokailu​

Opiskelijaravintola Sodexot ovat kiinni 18.10. asti.
Cafe Tsumppi palvelee normaalisti 9.10. asti.

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta ja sen vaikutuksista löytyy mm. seuraavista luotettavista lähteistä: 

Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMO

 

Kampusranta 11 (Frami F, 1. krs.)

60320 SEINÄJOKI

020-124 5039

samo[at]seamk.fi

Toimiston aukioloajat:

Ma-Pe 09:00-15:00