top of page
Blue Virtual Gaming Facebook Cover (1).p

EDUSTAJISTON KOKOUKSEN 18.2.2021 PÄÄTÖKSIÄ 

  • Emma Kivikangas hallituksen puheenjohtajaksi 1.4. alkaen

  • Laura Levä hallituksen tapahtumavastaavaksi

  • Hallituksen vpj:n paikka avautuu hakuun

  • Nimettiin opiskelijajäsenet SeAMKin yksiköiden johtoryhmiin

 

SAMOn edustajisto kokousti torstaina 18.2 Teamsin välityksellä lähes täydessä kokoonpanossa.

 

Kokouksessa valittiin SAMOn hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi 1.4. alkaen Emma Kivikangas. Joulukuun järjestäytymiskokouksessa istuva puheenjohtaja Paavo Rautiainen lupautui jatkamaan hallituksen johdossa maaliskuun loppuun. Valinnan jälkeen Emmalla on reilu kuukausi aikaa perehtyä tehtävään yhdessä Paavon ja muun SAMOn porukan kanssa ennen kuin työ täysillä alkaa. Emma opiskelee ensimmäistä vuotta liiketaloutta ja hänellä on runsaasti puheenjohtajan tehtävässä hyödyllistä kokemusta mm. kunnallispolitiikasta.

 

Hallitusta täydennettiin valitsemalla tapahtumavastaavaksi ensimmäisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija Laura Levä. Lauralla on kokemusta järjestötoiminnasta ja tapahtumista erityisesti tanssin parista.

 

Hallituksessa jäi järjestäytymiskokouksessa kaksi paikkaa täyttämättä, mutta markkinointivastaavaksi ei vieläkään tullut hakijoita. Edustajisto päätti, että yhä avoimeksi jäänyttä paikkaa ei samassa muodossa enää yritetä täyttää, vaan hallituksen kokoa pienennetään yhdellä henkilöllä ja Lauran valinnan myötä hallitus on näin ollen täysilukuinen.

 

Hallituksen täydentämisen jälkeen edustajisto myönsi Hanna Hietalalle eron hallituksen varapuheenjohtajan tehtävästä. Varapuheenjohtajan toimenkuvaa kehitetään ja siihen liitetään myös markkinointivastuita. Kun uusi toimenkuva on selvillä, vpj:n pesti avataan haettavaksi.

 

Edustajisto valitsi myös uudet opiskelijajäsenet SeAMKin koulutusyksiköiden johtoryhmiin. Valituiksi tulivat seuraavat opiskelijat:

SeAMK Ruoka

-Sanna Nikumatti (varsinainen jäsen)

-Saija Tuuri (varajäsen)

 

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri

-Eliisa Eloranta (vars.)

-Juhani Vähä-Savo (vara)

 

SeAMK Sosiaali- ja terveysala

-Maarit Mäki-Könnö (vars.)

-Juulia Kauppila (vara)

 

SeAMK Tekniikka

-Hannu Laurila (vars.)

-Perttu Juuti (vara)

 

SAMOn yhtiökokousedustajaksi Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy:n yhtiökokoukseen nimettiin edustajiston pj Johanna Hakala ja varaedustajaksi edustajiston vpj Katja Järviö.

 

Hallitus ja työntekijät pitivät edustajistolle tilannekatsauksen alkuvuoden toiminnasta ja tulevista suunnitelmista. Lisäksi edustajisto kuuli Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry:n vuoden 2020 hallituksen vpj:n Santeri Kujanpään esityksen SAMOK-vuoden kokemuksista.

 

Kiitämme aktiivisesta ja hyvähenkisestä kokouksesta! Toivotamme onnea ja menestystä kaikille luottamustehtäviin valituille!

bottom of page