top of page

SAMOn

liikuntavuorot

SAMOn jäsenenä pääset ilmaiseksi nauttimaan viikottaisista liikuntavuoroista!

WhatsApp Image 2020-10-12 at 14.22.05.jp
Samo Sport.png
PÄIVITETTY KEVÄT 24.png

"kimpassa on kivempaa"

Opintojen vastapainoksi SAMO järjestää jäsenilleen runsaasti liikuntatoimintaa. Jokaviikkoiset SAMOn jäsenille ilmaiset liikuntavuorot sekä vuoden aikana järjestettävät turnaukset pistävät opiskelijat liikkeelle hyvällä porukalla ja rennolla hengellä. 

SAMOn opiskelijakortilla saa Seinäjoelta alennusta lukuisista liikuntapaikoista. Uusia yhteistyökuvioita kehitellään jatkuvasti, ja lajikirjosta löytyy varmasti kaikille omansa.

Teemat SAMOn liikuntatoiminnalle ovat matalan kynnyksen liikuntatoiminnan kehittäminen sekä yleisen lajikirjon kartuttaminen. Kaikki halutaan mukaan toimintaan, ja tästä syystä toimintaa pyritään muokkaamaan opiskelijoiden toiveiden mukaan.

Lisätietoja ja paljon muuta ajankohtaista löydät SAMO Sportsin Facebookista ja Instagramista!

SAMOn jäsenet ovat tapaturmavakuutettuja liikuntavuoroillamme, lajikokeiluissa ja turnauksissa.

Liikuntavuoroilla käyvän pitää vuoron ohjaajan niin pyytäessä todistaa jäsenyytensä näyttämällä SAMOn jäsenkorttia. Mikäli jäsenkorttia ei löydy, voi henkilö liittyä jäseneksi paikan päällä ennen vuoron alkamista SAMOn verkkosivuilla. Muutoin hänen on poistuttava vuorolta.

WhatsApp Image 2020-10-12 at 13.51.40.jp
Kimpassa_on_kivempaa_logo.png

TURNAUKSET JA lajikokeilut

WhatsApp Image 2020-10-12 at 14.22.04.jp

Turnauksiin voivat vakuutusturvan vuoksi osallistua ainoastaan SAMOn jäsenet. Opiskelijakuntien järjestövakuutus kattaa ainoastaan jäsenille koituvat kolhut.

Turnauksista ja niihin ilmoittautumisesta tulee tietoa SAMOn ja SAMO Sportsin someen, noin kuukausi ennen tapahtumaa.

Joukkueilta peritään osallistumismaksu, joka ilmoitetaan turnaus tapahtumassa.

SAMOn turnaukset ovat hauskoja, rennossa hengessä pidettyjä, mutta tiukkoja kisoja. Perussääntönä on, että kimpassa on kivempaa ja kaikki tulee toimeen, eli pelit pelataan aina hyviä käytöstapoja noudattaen.

Kaikki opiskelijat saavat tulla seuraamaan turnauksia ja kannustamaan joukkueita voitoon!

OPISKELIJOIDEN SM-KISAT

Opiskelijoiden SM-kisat (OSM-kisat) ovat valtakunnalliset korkeakouluopiskelijoiden mestaruuskilpailut ja kisoihin osallistuu tuhansia opiskelijoita ammattikorkeakouluista ja yliopistoista ympäri Suomen. OSM-kisojen tarkoituksena on tarjota taitotasoon katsomatta hauska kilpailuformaatti opiskelijoille, joissa tärkeintä on liikunnan tuottama ilo ja yhdessä tekemisen fiilis!

 

OSM -kisoissa on tarjolla kilpasarjat sekä rentosarja lajin aloittelijoille ja vähemmän harrastaneille opiskelijoille. Kilpasarjojen voittajat lunastavat lajissaan edustusoikeuden seuraavan vuoden opiskelijoiden EM-kisoihin tai EUSA Games-monilajitapahtumaan.

Ota yhteyttä opiskelijakuntaan mikäli joku turnaus kiinnostaisi sinua!

Lisätietoja: liikunta.samo[at]seamk.fi

Tulevat OSM-kisat löydät täältä: OLL Tapahtumakalenteri

bottom of page