top of page

mobiiliopiskelijakortti slice

samon jäsenille

Mobiiliopiskelijakortti Slice

"tää on ihan best!"

STARS.png

Mikä on Slice?

 

Slice.fi on mobiilisovellus ja opiskelijaetupalvelu, joka tarjoaa SAMOn jäsenille mobiilisenopiskelijakortin ja jäsenedut - kaikki samassa paketissa omaan puhelimeen!

 

Slice-mobiiliopiskeliakortti on virallinen opiskelijakortti siinä missä perinteinen muovikorttikin. Se kelpaa jäsenetupaikoissa, junassa, opiskelijaruokaloissa jne. Lisäksi Slicessa on runsaasti huikeita kertaetukuponkeja ja kampanjatarjouksia. Slicen käyttö edellyttää opiskelijakunnan jäsenyyttä.

 

Slice-mobiiliopiskelijakortissa ei luonnollisesti ole lukuvuositarraa, vaan sen voimassolon osoittaa oikeassa yläreunassa sykkivä täppä, mikäli jäsenyys on voimassa ja jäsenmaksu maksettu. 

 

MITEN SAAN SLICEN?

UUSI JÄSEN

 

SAMOn jäseneksi liityttyäsi saat yhden arkipäivän sisällä sähköpostiisi Slicen kirjautumistunnukset ja ohjeet.

Lataa Slice-sovellus puhelimeesi Google Playstä tai AppStoresta, kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla ja ala hyödyntämään etuja! Sivun alaosasta löydät myös opastusvideon Slicen käyttöönottoon.

LIITY JÄSENEKSI

JATKAVA JÄSEN - JÄSENMAKSUA EI OLE MAKSETTU 

Jos sinulla ei vielä ole Slicea käytössäsi, käy päivittämässä jäsentietosi, lisäämässä kuvasi ja hyväksymässä uudet jäsenyysehdot. Maksa sen jälkeen jäsenmaksu joko nettilomakkeella (linkki alla) tai SAMOn toimistolla.

 

Kun jäsenmaksu on maksettu ja valokuva liitetty jäsentietoihisi, saat sähköpostiisi Slicen kirjautumistunnukset ja ohjeet. Lataa Slice-sovellus puhelimeesi Google Playstä tai AppStoresta, kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla ja ala hyödyntää etuja! Sivun alaosasta löydät myös opastusvideon Slicen käyttöönottoon.

JATKA JÄSENYYTTÄ

JATKAVA JÄSEN - JÄSENMAKSU MAKSETTU 

Jos jäsenmaksusi on kunnossa, käy päivittämässä jäsentietosi, lisäämässä kuvasi ja hyväksymässä uudet jäsenyysehdot. Saat sähköpostiisi Slicen kirjautumistunnukset ja ohjeet. Lataa Slice-sovellus puhelimeesi Google Playstä tai AppStoresta, kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla ja ala hyödyntää etuja! Sivun alaosasta löydät myös opastusvideon Slicen käyttöönottoon.

 

PÄIVITÄ jäsenTIETOSI

ETKÖ MUISTA OLETKO MAKSANUT JÄSENYYTESI?

1. Tarkista tilanne täältä

2. Yläkulmassa näet jäsenmaksutietosi

3. Jos jäsenyytesi on päättymässä, uusi jäsenyytesi täältä 

Etkö pääse kirjautumaan sliceen?
 

Oletko vaihtanut kännykkää tai onko App päivittynyt?

  • Tarvitset uudet SLICE-tunnukset

    • Mene osoitteeseen www.slice.fi/resetoi

    • Kirjoita seamk-sähköpostiosoitteesi ja lähetä

    • Saat sähköpostiin resetointilinkin, jota klikkaamalla saat uudet tunnukset

MIkä SLICE on?

 

Slice mobiiliopiskelijakortilla saat käyttöösi sadoittain paikallisia ja valtakunnallisia etuja!

Liity SAMOn jäseneksi jo tänään!

bottom of page