top of page
WhatsApp%20Image%202020-10-12%20at%2015.
Samo Sport.png

SAMOn jäsenenä pääset nauttimaan viikottaisista liikuntavuoroista!

Opintojen vastapainoksi SAMO järjestää jäsenilleen runsaasti liikuntatoimintaa. Jokaviikkoiset SAMOn jäsenille ilmaiset liikuntavuorot sekä vuoden aikana järjestettävät turnaukset pistävät opiskelijat liikkeelle hyvällä porukalla ja rennolla hengellä. 

SAMOn opiskelijakortilla saa Seinäjoelta alennusta lukuisista liikuntapaikoista. Uusia yhteistyökuvioita kehitellään jatkuvasti, ja lajikirjosta löytyy varmasti kaikille omansa.

Teemat SAMOn liikuntatoiminnalle ovat matalan kynnyksen liikuntatoiminnan kehittäminen sekä yleisen lajikirjon kartuttaminen. Kaikki halutaan mukaan toimintaan, ja tästä syystä toimintaa pyritään muokkaamaan opiskelijoiden toiveiden mukaan.

Lisätietoja ja paljon muuta ajankohtaista löydät SAMO Sportsin Facebookista ja Instagramista.

Liikuntavuorot pyörivät joka viikko, mahdollisista muutoksista ja peruutuksista ilmoitetaan SAMOn Facebook-sivulla  "SAMON LIIKUNTA- SAMO SPORTS".

Opiskelijakuntien järjestövakuutus kattaa ainoastaan turnaukset ja yksittäiset tapahtumat (poislukien kamppailu- ja extremelajit) Huolehdithan siis itse, että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus.

bottom of page