SAMOn liikuntavuorot

Opintojen vastapainoksi SAMO järjestää jäsenilleen runsaasti liikuntatoimintaa. Jokaviikkoiset SAMOn jäsenille ilmaiset liikuntavuorot sekä vuoden aikana järjestettävät turnaukset pistävät opiskelijat liikkeelle hyvällä porukalla ja rennolla hengellä. 

SAMOn opiskelijakortilla saa Seinäjoelta alennusta lukuisista liikuntapaikoista. Uusia yhteistyökuvioita kehitellään jatkuvasti, ja lajikirjosta löytyy varmasti kaikille omansa.

Teemat SAMOn liikuntatoiminnalle ovat matalan kynnyksen liikuntatoiminnan kehittäminen sekä yleisen lajikirjon kartuttaminen. Kaikki halutaan mukaan toimintaan, ja tästä syystä toimintaa pyritään muokkaamaan opiskelijoiden toiveiden mukaan.

Lisätietoja ja paljon muuta ajankohtaista löydät SAMOn facebook liikuntaryhmästä

 

"SAMO SPORTS-SAMO LIIKUNTA"

SAMOn jäsenenä pääset nauttimaan viikottaisista liikuntavuoroista!

Liikuntavuorot pyörivät joka viikko, mahdollisista muutoksista ja peruutuksista ilmoitetaan SAMOn facebook liikuntaryhmässä "SAMON LIIKUNTA- SAMO SPORTS".

Opiskelijakuntien järjestövakuutus kattaa ainoastaan turnaukset ja yksittäiset tapahtumat (poislukien kamppailu- ja extremelajit) Huolehdithan siis itse, että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus.

KUNTOSALI

SAMO vastaa Frami F:n kellarissa olevan kuntosalin toiminnasta. Sali on ilmainen sekä kaikkien SeAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan vapaasti käytettävissä.

Kuntosalin ovet ovat auki klo 7:00-21:30.

TURNAUKSET JA KISAT

SAMO järjestää vuoden aikana eri lajeista turnauksia.

 

Turnauksiin voivat vakuutusturvan vuoksi osallistua ainoastaan SAMOn jäsenet. Opiskelijakuntien järjestövakuutus kattaa ainoastaan jäsenille koituvat kolhut.

Turnauksista ja niihin ilmoittautumisesta tulee tietoa SAMOn ja SAMO Sportsin someen, noin kuukausi ennen tapahtumaa.

Joukkueilta peritään osallistumismaksu, joka ilmoitetaan turnaus tapahtumassa.

SAMOn turnaukset ovat hauskoja, rennossa hengessä pidettyjä, mutta tiukkoja kisoja. Perussääntönä on, että kimpassa on kivempaa ja kaikki tulee toimeen, eli pelit pelataan aina hyviä käytöstapoja noudattaen.

Kaikki opiskelijat saavat tulla seuraamaan turnauksia ja kannustamaan joukkueita voitoon!

OPISKELIJOIDEN SM-KISAT

Opiskelijoiden SM-kisat (OSM-kisat) ovat valtakunnalliset korkeakouluopiskelijoiden mestaruuskilpailut ja kisoihin osallistuu tuhansia opiskelijoita ammattikorkeakouluista ja yliopistoista ympäri Suomen. OSM-kisojen tarkoituksena on tarjota taitotasoon katsomatta hauska kilpailuformaatti opiskelijoille, joissa tärkeintä on liikunnan tuottama ilo ja yhdessä tekemisen fiilis!

 

OSM -kisoissa on tarjolla kilpasarjat sekä rentosarja lajin aloittelijoille ja vähemmän harrastaneille opiskelijoille. Kilpasarjojen voittajat lunastavat lajissaan edustusoikeuden seuraavan vuoden opiskelijoiden EM-kisoihin tai EUSA Games-monilajitapahtumaan.

Ota yhteyttä opiskelijakuntaan mikäli joku turnaus kiinnostaisi sinua!

Lisätietoja: liikunta.samo(at)seamk.fi

Tulevat OSM-kisat löydät täältä:

OLL Tapahtumakalenteri

Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMO

 

Kampusranta 11 (Frami F, 1. krs.)

60320 SEINÄJOKI

020-124 5039

samo[at]seamk.fi

Toimiston aukioloajat:

Ma-Pe 09:00-15:00