top of page

TIEDOTE YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

Mobiiliopiskelijakortti Slice
SAMOn AMK-opiskelijakortti
avoin AMK  vihreä opiskelijakortti

SAMOn opiskelijakortit

 

SAMOlla on tällä hetkellä käytössä useampi erilainen opiskelijakortti, joilla opiskelija-alennuksen saa ja voi antaa.

Uusin ja käytetyin kortti on sinikeltainen AMK-opiskelijakortti, mistä syksyllä lanseerataan mobiiliopiskelijakortti versio.

Tsekkaa tästä voimassaolevat opiskelijakortit.

 

Slice – mobiiliopiskelijakortti SAMOn jäsenille

Mikä on Slice?

 

Slice.fi on opiskelijaetupalvelu, mikä mahdollistaa opiskelijalle mobiilisen opiskelijakortin ja sekä tarjottavat opiskelija-alennukset. Mobiiliopiskelijakortti on virallinen opiskelijakortti ja mobiilikortin saa vain SeAMK:ssa läsnä oleva opiskelija, joka on siihen oikeutettu sekä on liittynyt SAMOn jäseneksi.

 

Slicesta löytyy kaikki opiskelijaedut ja opiskelijan henkilökohtainen mobiiliopiskelijakortti. Mobiilisessa kortissa ei ole tarraa, vaan sen oikeassa yläreunassa vilkkuu täppä, mikäli jäsenyys on voimassa ja jäsenmaksu maksettu.

Slicesta hyötyy myös yhteistyökumppani!

 

Sliceen saa todella kätevästi erilaisia yritystä hyödyntäviä kuponkeja, jotka näkyvät kaikille Slicen käyttöön ottaneille SAMOn jäsenille. Mahdollisia Slicen käyttäjiä eli SAMOn jäseniä on yhteensä  3000!

 

Kuponkeihin saa laitettua yrityksen räätälöidyn superedun ja jaossa olevien digitaalisten kuponkien määrän saa yritys päättää! Määrät näkyvät Slicessa opiskelijoille. Taittoa kupongeille ei tarvitse tehdä, vaan me lisäämme haluamanne alennustekstin, logon, osoitteen ja digikuponkien määrän Sliceen ja markkinoimme sen opiskelijoille.

 

Esimerkkejä kupongeista:

”100 ensimmäiselle burgerit -50%!” 100kpl digikuponkia jaossa

“Ilmainen hanajuoma.” 200 digikuponkia jaossa

 

Miten kupongin voi lunastaa?

 

Opiskelija saapuu yritykseenne, näyttää Slice mobiilisiopiskelijakorttia, avaa digikupongin ja näppää kupongin käytetyksi maksaessaan yrityksenne kassalla.

 

Huomaattehan tarkistaa, että mobiiliopiskelijakortissa sykähtelee sininen nuoli oikeassa yläreunassa. Kortin alla lukee myös voimassaoloaika.


 

Slice palvelun hinnat ja paketit yrityksille

 

Paketit sisältävät mainontaa Samolainen Opiskelijan opas - lehdessä ja Slice mobiiliopiskelijakortti sovelluksessa. Näiden lisäksi markkinoimme aina ilmestyviä kuponkeja SAMOn sosiaalisessa mediassa.

 

Samolainen Opiskelijan Opas ilmestyy kaksi kertaa vuodessa verkkolehtenä ja printtinä. Samolainen jaetaan aina uusille opiskelijoille orientaatiopäivässä, joka on kaikkien aloittavien opiskelijoiden ensi kosketus opiskelijaelämään. Orientaatiopäivään osallistuu noin 800 uutta aloittavaa opiskelijaa.

 

Kysy markkinoinnista JA YHTEISTYÖSTÄ lisää

Mainosmyynti  
Opiskelijan opas, nettisivut

Jani Erkkonen

045 3120050

jani.erkkonen[a]seamk.fi

Haluatko tarjota uuden jäsenedun SAMOn jäsenille?

Tästä löytyy linkki yhteydenottolomakkeelle:

http://www.sliceseinajoki.fi/seinajoen-opiskelijaedut-page-samo-yhteistyo

bottom of page