top of page
SAM_7493.jpg

LIITY JÄSENEKSI

NÄIN LIITYT JÄSENEKSI 
 

 • Voit liittyä SAMOn jäseneksi kun opiskelet Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ja täytät alla näkyvät opiskelijakortin myöntämisehdot.
   

 • Liittyessäsi saat käyttöösi Slice-mobiiliopiskelijakortin ja jäsenetusovelluksen ja/tai
  Pivo-mobiiliopiskelijakortin
  . Lisämaksusta voit myös halutessasi tilata muovisen opiskelijakortin.

   

 • Liittyminen tapahtuu sähköisesti nettilomakkeella 
   

 • Liittymislomaketta täyttäessäsi tarvitset itsestäsi passikuva-tyyppisen valokuvan jpg-muodossa  ja verkkopankkitunnukset/maksukortin tiedot.
   

NETTILOMAKKEEN TÄYTTÖOHJEET

 1. Täytä henkilötietosi

 2. Täytä yhteystietosi

 3. Valitse opiskelu- ja jäsenyystietosi (syötä opiskelijanumero-kentään pelkkä numero ilman etukirjainta). Uudet opiskelijat saavat opiskelijanumeron  aktivoidessaan SeAMKin käyttäjätunnukset.

 4. Liitä korttiin tuleva valokuva jpg-muodossa (passikuva-tyyppinen suora kasvokuva, voit hieman rajata kuvaa rajaustyökalulla)

 5. Hyväksy liittymisehdot

 6. Tarkista ilmoittamasi tiedot ja korjaa tarvittaessa

 7. Maksa jäsenmaksu ja opiskelijakortti jollakin tarjolla olevista maksuvaihtoehdoista (verkkopankkitunnukset, maksukortti, mobilepay)

 8. Saat ruudulle ilmoituksen onnistuneesta maksusta ja liittymisestä

 9. Saat sähköpostiisi kuitin maksustasi sekä ohjeet opiskelijakortin noutamisesta ym.

 10. Saat sähköpostiisi vuorokauden kuluessa kirjautumistunnukset ja ohjeet Slice-sovelluksen ja mobiiliopiskelijakortin käyttöönottoon.

MYÖNTÄMISEHDOT​

Voit saada opiskelijakortin, jos täytät kaikki
seuraavat ehdot:

 1. Suoritat ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää amk-tutkintoa.

 2. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.

 3. Liityt jäseneksi omaan opiskelijakuntaasi.

 4. Opiskelet avoimessa AMKssa tai polkuopintoja. (Olet oikeutettu puoleksi vuodeksi vihreään opiskelijakorttiin)

LIITTYESSÄSI SAMOON

 • Ilmoittamasi henkilötiedot tallennetaan yhdistyslain (503/1989) 11§ tarkoitettuun jäsenluetteloon. Jäsenluetteloa koskeva henkilötietolain (523/1999) 10§ tarkoitettu rekisteriseloste on luettavissa tästä.

 • Annat SAMOlle oikeuden tarkistaa opiskeluoikeutesi sekä läsnäolo- ja henkilötietosi Seinäjoen ammattikorkeakoulun tietojärjestelmästä sekä tallentaa jäsenyystietosi koulun tietojärjestelmään.

 • Olet saanut tietoosi opiskelijakortin myöntämisehdot, ymmärtänyt niiden sisällön ja sitoutunut noudattamaan niitä.

KUN OLET LIITTYNYT JA TILANNUT KORTIN

 

Käsittelemme jäsenhakemuksesi viipymättä. Välittömästi hakemuksen hyväksymisen jälkeen saat sähköpostiisi kirjautumistunnukset ja ohjeet Slice-mobiilisovelluksen (digitaalinen opiskelijakortti ja jäsenedut) käyttöönottoon. Lataa Slice puhelimeesi Google Playstä tai AppStoresta, kirjaudu sisään ja anna palaa!

Halutessasi voit liityttyäsi ladata käyttöösi myös mobiiliopiskelijakortti Pivon. Mobiiliopiskelijakortti Pivo sisältää tuhdin paketin opiskelijaetuja ja -alennuksia, ja on esimerkiksi VR:n, Matkahuollon ja Kelan hyväksymä. Lisäksi saat käyttöösi Slicen lukuisat opiskelijaedut ja kaikki Pivon näppärät mobiilimaksuominaisuudet.

Pivon saat käyttöösi: Lataamalla Pivo sovelluksen Google Play tai AppStoresta , tunnistaudu ja lisää maksukorttisi tiedot, valitse opiskelijakuntasi ja nappaa opiskelijakorttiin kuva.

 

Mikäli olet tilannut myös muovisen AMK-opiskelijakortin, laitamme korttisi tilaukseen viipymättä. Korttien toimitusaika on 2-3 viikkoa tilauksesta, riippuen kortinvalmistajan tilauskannasta (suurin ruuhka on syyskuussa).

 

AMK-OPISKELIJAKORTTIEN JAKELU

Valmiit AMK-opiskelijakortit toimitetaan SAMOn toimistolle. Saat sähköpostitse viestin kun korttisi on saapunut ja voit noutaa sen SAMOn toimistolta.

 

Mikäli et syystä tai toisesta pääse noutamaan korttiasi SAMOn toimistolta, ota yhteyttä, niin sovitaan kortin toimittamisesta muulla tavoin.

MITEN TOIMIT OPISKELIJAKORTIN HUKKUESSA

1. Tule käymään SAMOn toimistolla tai lähetä asiasta sähköpostia samo[at]seamk.fi

2. Tarkistamme, onko kuvasi järjestelmässämme. Jos ei ole, pyydämme sitä sinulta.

3. Uusi opiskelijakortti maksaa 10€. Voit maksaa sen heti tilattaessa tai vasta uutta korttia noudettaessa.

4. Uusi opiskelijakorttisi on noudettavissa SAMOn toimistolta noin 2 - 3 viikon kuluttua.

 

bottom of page