top of page
Lisää otsikko (16).png

Kesäinen tervehdys opiskelijakunta SAMOsta!

 

SAMOn hallitus kokoontui kesäkokoukseen lauantaina 12.6. päättämään mm. uuden toiminnanjohtajan valinnasta. Hakukierroksella ja haastatteluissa ei tässä vaiheessa löytynyt sopivaa henkilöä tehtävään, joten hallitus päätti ottaa aikalisän ja jättää tehtävän toistaiseksi täyttämättä. Vt. toiminnanjohtajaksi nimettiin syksyn ajaksi SAMOn asiantuntija Jani Erkkonen. Jatkosta päätetään vuoden loppuun mennessä.

"Olen valmis ottamaan SAMOn toiminnanjohtajan haasteet vastaan! On mahtavaa päästä kehittämään toimintaa eri näkökulmasta. Tärkeimpiä asioita joihin aion panostaa on yhteisöllisyys ja sen vahvistaminen, sekä "ME SeAMK"-henki!"

- Jani Erkkonen, vt. toiminnanjohtaja

 

Jani Erkkosella on pitkä kokemus SAMOn toiminnasta ja vankka tietotaito myös toiminnanjohtajan tehtävistä, joita hän on aiemminkin hoitanut mm. opintovapaan sijaisena. SAMOn ruori pysyy hyvissä ja osaavissa käsissä. Toivotamme Janille paljon onnea ja menestystä vt. toiminnanjohtajana!

 

Ratkaisu tulee vaatimaan työtehtävien uudelleenjärjestelyä ja priorisointia. SAMO tulee lähikoina vahvistamaan organisaatiotaan palkkaamalla tulevaksi lukuvuodeksi palvelukoordinaattorin hoitamaan SAMOn ja Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy:n tapahtuma- ja palvelutuotantoa.

 

SAMOn nykyinen toiminnanjohtaja Kimmo Niemi aloittaa 1.8. Kurikan kaupungin kulttuuripäällikkönä. Kimmolle on myönnetty viran koeajaksi työvapaa.

 

Hyvää ja lämmintä kesää kaikille!

bottom of page